Dezerty, Koláče, Nepečené, Recepty

Tvarohový dezert s hroznom, budete omráčený jeho chuťou a tým, že obsahuje minimum kalórií, ani nehovorím

zloženie:

Tvaroh – 700 gr
Kyslá smotana – 250 gr
Cukor – 200 gr
Mlieko – 200 ml
Želatína – 30 g
hrozno

Príprava:

1. Želatínu naliať do mlieka a dať stranou po dobu 1 hodiny.

2. Tvaroh, kyslú smotaou a cukor zmixujeme, pokiaľ sa stane homogénna hmota.

3. Hrozno nakrájame na polovice, a môže byť ponechaný bez zmeny (ale všeobecne, môžete pridať iné ovocie).

4. Napuchnutú želatínu variť na miernom ohni až 50 stupňov (v žiadnom prípade nenechajte variť).

5. Všetko zmiešame, vyplniť formu, ako vidíte nižšie a dať do chladničky na 4-5 hodiny.

Yk9TFySmqaI

ZDROJ:KALORIYKA.RU

You Might Also Like