Najjemnejším snehovo bielym guliam z kokosom neodolá ani jeden z nás . Domáce Candy „Raffaello“ sú vyrobené o nič horšie ako obchodu, majú výbornú chuť a blahodárne vlastnosti.
Iba tento, rozdiel od talianskych potravín, ktoré majú strach z tepla, a preto je potrebné ich uložiť na chladnom mieste. Ale je to problém? Na domácej verzii dobrôt existuje mnoho výhod. Jedna z nich – cena a množstvo sladkostí, ktorých bude asi 70 kusov – stačíte nimi nakŕmiť početnú skupinu ľudí!
zloženie
- kondenzované mlieko 200 g
maslo 200 g
kokos 200 g
mandle 1 balík
vanilka 2 g
Príprava
- Rozmiešajte s vidličkou mäkčené maslo.
- Premiešame s kondenzovaným mliekom, pridáme polovicu kokosu a vanilky.
- Všetko by malo byť mäkké a hladké.
- Dať krém do chladničky po dobu 24 hodín. Po uplynutí tejto doby začneme formovať cukríky.
- Robte si kôpky s čajovou lyžičkou, odstráňte ju nožom a robte zo zmesi loptičky. Do vnútra každej musíte vložiť mandľu.
- Nakoniec vyváľať v zostávajúcom kokose. Dať do chladničky stuhnúť.
- Dobrú chuť!
Keď zjete jeden, budete sa naťahovať po ďalšom.
ZDROJ:SOVKUSOM.RU