Čo by mohlo byť jednoduchšie, než uvariť cestoviny na obed či večeru? V kombinácii s rôznymi omáčkami, dresingami a korením cestoviny môžu byť neuveriteľne chutné.
Dnes vám ukážem, ako variť veľmi delikátnu misu cestovín.Tajomstvom je špeciálna zložka, ktorú pridáme do cestovín s kuracím mäsom, ktorú naozaj nemôžete odmietnuť!
Makaróny s kuracím mäsom
ZLOŽENIE
- 500 g cestovín z tvrdej pšenice
- 2 strúčiky cesnaku
- 50 g masla
- 250 ml jogurtu
- soľ
- Červené korenie podľa chuti
- 2 údené kuracie stehná
PRÍPRAVA
- Uvaríme cestoviny, precedíme, ale vodu s odvaru si ponecháme, ale len trochu. Podľa toho akú hustú omáčku chcete mať. Lepšie je po troche pridávať. Necháme vychladnúť a rozdrvíme do nej cesnak a premiešame s jogurtom.
- Do zmesi pre lepšiu chuť pridáme maslo. Cestoviny polejeme s cesnakovo jogurtovou zmesou.
- Dobrou voľbou je dať na cestoviny, na kocky nakrájané mierne opečené alebo udusené údené kuracie mäso, robí divy -veľmi chutná kombinácia.
Považujem to za jedlo jedinečné!
ZDROJ:TAKPROSTO.CC