Zaujímavosti

2021! Odborník sa obáva, že sa tento rok ukáže ako rok veľmi zlý na úrodu. Prinášame Vám dôvody, ktoré ho priviedli k tomuto tvrdeniu.

Ukazuje sa, že všetci budeme mať chudý rok . Po celý rok bude počasie prinášať prekvapenie za prekvapením. Čakanie z polí hojnosti sa preto rozhodne neoplatí.

Predpoveď odborníkov

Odborníci bijú na poplach: do konca mája sa očakáva veľmi studená jar. To výrazne ovplyvní výsevnú plochu a samozrejme to ovplyvní kvalitu a množstvo úrody. Celý rok bude pre poľnohospodárstvo skutočnou výzvou.

Niektorí predpovedatelia počasia tvrdia, že jar príde skoro. Neradíme vám však, aby ste im verili. Apríl bude pre istotu chladný až do samého konca. A jeho posledný týždeň bude sprevádzať vietor, chlad a dážď. Všetci vlastníci pozemkov a polí by sa teda mali pripraviť sami.

Aj v máji nie je potrebné očakávať veľa tepla. Podľa všeobecného presvedčenia horúčavy začnú až v druhej polovici mája tohto roku. A aj potom predpovedajú, že cez nás prejde niekoľko studených frontov.

Rok 2021 sa označuje za rok, ktorý ohrozuje dodávky potravín pre celú krajinu. Dopriať si paniku však nie je predčasné.

A predpovede na rok 2024 sú ešte zaujímavejšie. V roku 2024 nás čaká strašné sucho. Klimatológovia na celom svete majú obavy. Ale na druhej strane: vopred varovaný je lepšie pripravený. Pre budúce zavlažovanie už možno prijať ďalšie opatrenia.

Všetky tieto zmeny a budúce kataklizmy nie sú bezdôvodné. Pri karanténach po celom svete sme úplne zabudli na globálne otepľovanie. Ale jeho problém nikam nesmeroval. Koronavírus tiež pridal problémy v práci v doprave: lode a lietadlá.

Vedci tiež predpovedajú všeobecné oteplenie na Zemi o jeden a pol stupňa Celzia na ďalšie tri roky. Ukazovateľ nie je kritický, ale v nasledujúcich 10 rokoch sa ním môže stať.

Všetci musíme poriadne premýšľať o príspevku k globálnej ekológii . Aké cool je, aby sme všetci zmenili životný štýl, aby sme sa pokúsili zachrániť planétu? Odpoveď na otázku nie je vôbec zrejmá. Každý však môže začať od seba. Triedenie odpadu, prechod na elektrickú dopravu, zníženie spotreby mäsa. Dnes sa môžete začať snažiť prenechať planétu svojim deťom.

 

You Might Also Like